C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

lauantai 1. lokakuuta 2011

Kuvapäivitys

Minimaissi kukkii ja yrittää ehkä tehdä jopa satoa! Kuva ruukkusalaatin (joka taas kasvoi reippaasti maissia korkemmaksi ;)) kukinnosta onkin jo elokuulta. Samoin kuva herneiden tukikepistä, joka teki isoja lehtiä. Kepit oli katkottu jo viikkoja ennenkuin tökkäsin ne multaan..

Mukavaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kiitos kuvista! Maissithan näyttävät voivan oikein hyvin :) Teillä kasvaa kaikki - herneiden tukikepitkin; hyvää maata sulla.

  VastaaPoista
 2. Jopas siellä on vielä vihreätä...täällä on jo valtaosa puiden lehdistä tippunut. Poikkeuksellisen lämmin oli täälläkin syyskuu. Saa nähdä milloin se rupeaa talvea pukkaamaan. Tavoitteena on kuulemma saada eka laskettelurinne auki parin viikon päästä ! t.pete

  VastaaPoista
 3. Et viittis Pete vielä alkaa talvella pelottelemaan! Joko sulla on nastarenkaat autossa!?!

  VastaaPoista
 4. Kiitän Ärkoo ja Pete :) Kyllä tuo rehulaatikko aika kulahtaneelta jo näyttää.. Kiva kuulla Petestä! Sua kaipailtiin just Tiinan blogissa ;)

  Unohtui muuten mainita, että paprika yrittää nyt vaihtaa vihreän värinsä punaiseen ja viimeiset tomaatit kypsyvät keittiössä.

  VastaaPoista
 5. Ei tässä pelotella...sanonpa vaan että on se pieni pakkaskeli mukavampi kuin se kuukausia kestävä etelän vesi- ja räntäsade. Talvirenkaat pitäs varmaan kohta vaihtaa toiseen autoon, joku aamu saattaa ollaa tarpeen. t. pete

  VastaaPoista
 6. Wohoo, talvihan se tulee anyway, peloteltiin eli ei. Mutta joo, en ihan vielä haluis lykätä talavirenkahia alle, vaan ehkä jo syyslomalle (vko 43) pitäisi, varsinkin kun suuntaan pohjoisemmas lapsosten kans.

  Sun sato näytti hienommalta ku mun sato :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti kuvista Tee ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista