C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

No news is good news :)


Ihan vain pikainen päivitys piiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa. Kaikki on toistaiseksi hyvin ja kuva on vain blogikuvitusta - tällä hetkellä ei tarvitse oikeasti täyttää näitä lappuja ;) Toivottavasti jatko menee samaan malliin.

Ihanaa kesää kaikille tasapuolisesti!


PS. Tänä kesänä meillä kasvaa vain metsämansikkaa ja hernettä. Mutta niitä mansikoita on mukavasti ;)

11 kommenttia:

 1. Mukavaa kesää ja hyvää mansikkasatoa!

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että hyvin menee sinullakin. Nyt vaan nautitaan kesästä ja popsitaan mansikoita.

  VastaaPoista
 3. "Töissä" kiva merkintä paperissa. Mää ehkä syksyllä alan kans noita päivittään. Jos käy kuten arvaan/pelkään.

  Metsämansikoita, slurps.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että menee hyvin. Onhan sinulla ollut niitä huonompiakin hetkiä joten hyvää jatkoa.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset Ade, Tilu, Kiara, Olga ja Ärkoo :)

  Maissit taisi unohtua, tai evät ole jaksaneet nousta sieltä mansikoiden ja herneiden alta tai sitten jättiläisetanat on pistelleet ne poskeensa jo heti alkuunsa.. No, herneetkin on kyllä jääneet tosi pieniksi, kun niin myöhään tuli ne laitettua.

  Tuli tehtyä kesälomareissukin vihdoin. Lomaa pidin siis viime perjantain, jolloin lähdettiin Tampesterin kylpylään ja lauantai vietettiin Särkänniemessä. Sinne mentiin heti klo 11 ja oltiin ihan "järkyttyneitä" kun huvipuistoa alettiin sulkea jo klo 20. Sunnuntaina käytiin ihanalla Tallipihalla (se tuli kalliiksi..), Plevnassa syömässä ja sillä aikaa kun isä ja poika vielä pulikoivat kylpylässä, kävin serkun kanssa katsastamassa Rauhanniemen Kansankylpylän. Talviturkkia en kyllä heittänyt..

  VastaaPoista
 6. PS. Unohdin mainita, että käytiin myös katsomassa Delfinaarion esitys ja se oli kyllä tosi positiivinen yllätys :) Suosittelen!

  VastaaPoista
 7. Me meinattiin mennä myös la Särkänniemeen, mutta jäi sateen takia menemättä. Oispa ollut hauska törmätä :)

  VastaaPoista
 8. Minkä sateen..? No, kerran tuli vettä joskus puolenpäivän aikaan sen verran, että piti mennä pelihalliin sadetta pitämään. Muutaman kerran ripsotteli, mutta pääsääntöisesti oli hyvä keli :) Olispa tosiaan ollut hauska törmätä! Tosin oltiin juhannuksena koko päivä Lintsillä, kuten yhden ystävän perhekin - eikä törmätty! Vasta jälkikäteen selvisi, että oltiin siellä molemmat koko päivä..

  VastaaPoista
 9. Ihana lukea kesäkuulumisia, ja hyviä sellaisia!
  Tampere on kyllä kiva kaupunki, tänäkin kesänä yhdellä "ammauskeikalla" oltiin tyttöjen kanssa. Pikkuväki on kuitenkin sen verran pientä, että leikkipuisto oli parempi paikka viettää päivä kuin huvipuisto. Tallipihalla mekin kyllä käytiin lompakko tyhjentämässä:)

  Minun satoni on raparperia, raparperia.. No, vähän saadaan mansikkaakin (istutin taimet vähän liian lähekkäin, joten eivät saa tarpeeksi valoa) ja ehkä ensimmäiset omat vadelmat.

  Kesämakuihin moi!

  VastaaPoista
 10. Ihana oli lukea sun kuulumisiasi pitkästä aikaa :) Pitäisi saada kuvattua tuo Tallipihalta ostettu kesähattu, joka olisi tosi loistava malli sytohattutalkoisiin. Ihanan uniikin löylymittarinkin sieltä löysin. Siitä se ajatus lähti.. Ja poika osti mammalle salaa lahjaksi unilelun ♥

  VastaaPoista