C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

lauantai 28. toukokuuta 2011

Tuuletus

Yleisön pyynnöstä tuuletan, että se viimeinen Herceptin oli torstaina :) Ja yhden jatkokurssin (kuvankäsittely) sain käytyä tällä viikolla. Jostain syystä Herkku tällä kerralla väsytti aikalailla. Kun aamusta kävin tipassa ja puolen päivän aikaan alkoi ip-kurssi, meinasin siellä jo uuvahtaa kesken toiminnan - ja tämä kurssi ei siis ollut mitään soutamista ja huopaamista, eikä kyse tosiaankaan ollut tylsistymisestä. Jopa ilmanvaihto luokassa oli tavallista parempi, joten siitäkään ei ollut kyse. Ilta menikin sohvalla horroksessa, välillä torkkuen, välillä teeveetä tuijotellen. Onneksi en yrittänytkään lähteä illalla Kiasmaan.

Laskimoportti jää nyt toistaiseksi paikalleen. En ole kiirehtinyt sen poistamista, kun suonet eivät tuosta vasemmasta kädestä ole vieläkään toipuneet kaikesta viimeisen vuoden piikityksestä. Viimeksi kun verikoe terveyskeskuksessa otettiin, en alkanut selvitellä tautihistoriaani, vaan sanoin, että näinköhän pitää vielä tiputella avoneulalla. Hoitaja yritti ihan normaalisti ja ensimmäiset tipat menivät roskiin. Avoneulalla sitten saatiin tuosta sivusta se yksi putki tiputeltua. Noin puolen vuoden sisään (pitää selvittää tarkemmin) on portti syytä käydä huuhtelemassa auki, ellei sitä poisteta tai käytetä.

Tapasin erään kurssikaverini viime syksyltä ja hän kehui, kuinka näytän niin pirteältä ja tukkakin on niin hyvä. Kesti hetken, ennenkuin kumpikaan meistä muisti, että olin silloin syksyllä vielä harmaa pulipää ;)

Ikkunaremontti on tasan siinä pisteessä, johon se yli kolme viikkoa sitten jäi.. Ja muutenkin asioita roikkuu ilmassa. Avomaankurkun taimi paleltui, tomaateista toinen on jopa vähän kasvanut ja molemmat kukkivat. Herneet ovat itäneet, mutta maissia ei näy. Metsämansikka viihtyy istutuslaatikossa hyvin ja muutama uusi tulppaani on ilmestynyt kukkapenkkiin kun minä(kin) niitä vihdoin juuri syöpävuoden syksyllä istuttelin.

Sitä lämpenevää keliä odotellen toivotan mukavaa viikonloppua kaikille!