C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

TYKS:n Keskolaan pikkuruisia tumppuja ja villasukkia

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=174726379228677

"Osoitteessa: http://whimsyknits.lightshines.net/patterns/SimplySweetSocks.pdf on yksi ohje joka vinkattiin tuossa :) Jos postitat, tee se viimeistään 14.02.2011."

Tämä keräys on siis jo lopuillaan.

lauantai 29. tammikuuta 2011

Sytomyssyjä HUS:iin 2011

http://sytomyssyhus.blogspot.com/

Laitanpa Kitsunen mallia seuraten tämän linkin tänne. Ja tällä kertaa myssyjä kerätään erityisesti lapsipotilaille ♥

tiistai 18. tammikuuta 2011

Ei näemmä ole tarkoitus että käyn kotisivukurssin

Tänään olisi alkanut tuo odotettu kotisivukurssi - mutta kuinka ollakkaan, on kuusivuotiaalla kova yskä. Tarkoitus ei siis nähtävästi olekkaan, että tuolle kurssille pääsisin.. Onneksi kuitenkin olen päässyt osallistumaan Indesign-kurssille, joka on aamupäivällä. Mies kun on iltavuorossa, niin ehdin juuri sopivasti kotiin ennenkuin hänen pitää lähteä.

Viikonloppuna oli mukavat pikkujoulut :) Oli tosi kiva nähdä niin moni blogiystävä irl ja niin upeita naisia kaikki! Kyllä oli outo fiilis lähteä reissuun yksin käsilaukkuineni ja korkokenkineni, jotka siis olivat molemmat käytössä ihan vaan juhlan kunniaksi. Yksin matkustin vain Helsingin sisäisessä liikenteessä ja sitten pääsin mukavasti Ärkoon kyydillä Tampesteriin. Onneksi kaupunki on sen verran tuttu, että perille päästiin vaikka minä olin kartanlukija.. Viikinkiravintola Harald oli uusi tuttavuus ja vallan mainio paikka. Vaan jälkiruoka jäi melkein kokonaan syömättä tervan maun vuoksi. Ja tarkemmin ajateltuna se ei välttämättä ollut huono juttu se..


Ja tässä vihdoin Englannin tuliaiseni Sannalle ;)





tiistai 11. tammikuuta 2011

Nysse portti ei sitten toiminu

Eilen oli taas "Herkkupäivä" ja vaikka olin paikalla puoli tuntia etuajassa (!), saatiin Herkut tippaan vasta tunnin aikataulusta myöhässä.. Aamuvuoro ei tullut edes uteliaisuuttaan mua tapaamaan ja iltavuorolle jäi vielä hoidettavaksi toisen potilaan hommia, joten yhtään aikaisemmin ei mun tippaani päästykään käsiksi. Kolme eri neulaa kokeiltiin sitten mun porttiini ja toinen hoitajakin siihen tuli avittamaan - mutta ei toiminut portti, ei. Niinpä laitettiin tippa sitten käteen, jossa suonet on onneksi saaneet levätä ja palautua, ja se onnistui tällä kertaa ihan ongelmitta. Asiasta lähtee tieto lääkärille, joka luultavasti laittaa lähetteen portin kuvaukseen. Lohduttaudun sillä, että suonet on sentään ehtineet palautua ja portti on sentään ollut muutaman kerran hyödyksikin. Eikä se ole tulehtunut! Jos Adelhaidin porttikokemukset lokakuulta olisi tapahtuneet ennen oman porttini laittoa, olisin varmaan miettinyt asiaa uudemman kerran. Ja nyt en ole enää halukas uutta porttia ottamaan, jos tämä pitää poistaa..

Tänään sain puhelun, että pääsen ensiviikolla ainakin sille kotisivukurssille. Toisesta kurssista odotan kuulevani myös pian. Arkeen onkin palailtu jo eilen.

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Vuosipäivä ja kontrolli

Tänään on tasan vuosi mammografiasta, ultrasta ja ohutneulanäytteestä, joissa rintasyöpä todettiin. Tämän päiväinen lääkärikäynti nimettiinkin sitten sen kunniaksi vuosikontrolliksi. Ja vuosikontrollin nimissä sain tingattua itselleni ainakin kutsun mammografiaan - nähtäväksi jää, ultrataanko myös. Kovasti yritin kyllä ultraakin tingata, koska mammo ei taida toimia tuon leikatun puolen tutkimuksena - ei sen enempää tuon edesmenneen rinnan kuin tyhjennetyn kainalonkaan osalta. Sain myös pyydettyä lähetteen lymfaterapiaan. Nyt on tuo tyhjennetty alue päässyt turpoilemaan, kun on ne jumpatkin alkaneet unohtua ja sitä hierontaa en sitten edes koskaan muistanut aloittaa.. Siihen hierontaan sain opastuksen jo hyvän aikaa ennenkuin sen olisin voinut aloittaa, enkä edes muista niitä ohjeita... Seliseli.

Lapsukaisellemme oli tullut reissumme aikana kutsu kouluun. Niin ne vuodet vierii.

Wiille nouseminen pelottaa näin piiitkän porsastelun jälkeen. Ehkä huomenna. Ehkä aloitamme ihan alusta Joulupukin tuoman WiiFitPlussan kanssa..

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Oikein Hyvää Alkanutta Vuotta Kaikille!


Kotona ollaan, reissu meni hyvin, velipoika oli pitänyt hyvää huolta talosta ja tehnyt lumityöt pihassa :) Yhden kerran yritin kiittää kaikkia hyvän joulun toivotuksista - mutta en saanut tekstiä julkaistua. Kiitos siis kaikille nyt! Olen pihalla kuin lumiukko kaikkien kuulumisista.. Toivottavasti vuosi on pyörähtänyt hyvin käyntiin kaikilla.

Huomenna labrat ja keskiviikkona lääkäri. Palailen kuulumisten pariin paremmalla ajalla.

Tuollainen kasvi kukki lumesta ja pikkupakkasista huolimatta Bathissa. Muutenkin oli maisema yllättävän vihreä.