C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Väsy


Wiin meinasin skipata tänään kokonaan, mutta innokkaat tsemppaajani blogissa ja kotona saivat mut kuitenkin kiipeämään laudalle. Kuvan tulokseen tuli Anitan kanssa lisää 200 grammaa, jotka on nyt talletettu koneen muistiin. Tulos on siis noin -700g tai se voi myös olla +-0, koska punnitukset on taas tehty eri olosuhteissa.. Hyvä ettei ole plussaa :)

Kurssi on nyt loppu ja ensi viikolla voi keskittyä sairastamaan. Viikonloppuna ei vielä ehdi.. Perjantaina kun kävin Herkkutipassa, oli hoitaja sitä mieltä, että kannattaa käydä lääkärissä koska saattaa olla jo keuhkoputkentulehdus ja viikonlopun edetessä olen tullut samaan tulokseen. Meinasin kyllä jo alkaa pillittämään kun hoitaja kyseli flunssastani ja ajattelin että nyt en sitten saakkaan Herceptiniä. Aamu kun oli ollut jo tarpeeksi dramaattinen; Poika valitti heti herätessä päänsärkyä ja pian myös pahoinvointia. Hetken siinä yritin toimia normaalisti, josko se olisi vaan väsymystä, mutta ei. Päädyin soittamaan miehelle, joka oli aloittanut aamuvuoron jo ennen heräämistämme. Mies tuli kotiin, koska minulla oli tuo hoito klo 9 aamulla ja sen jälkeen kurssin loppujutut, kuten todistusten jako. Samaan putkeen tuli hoidettua sitten Työkkärikäyntikin. Pojan päänsärky ja sitämyöden pahoinvointi ja oksentelu onneksi loppuivat aamupäivän aikana. Migreenityyppiseltä vaikuttaa :/

Eilen oltiin koko perhe ystävän ja hänen tyttönsä kanssa pulkkamäessä ja kylässäkin piipahdettiin pikaisesti. Tänään on kuusivuotiaan eskarikaverilla synttärit ja niiden päälle on ajatuksena lähteä kaikkien halukkaiden kanssa pulkkamäkeen. Tänään kyllä taidan vaan katsella lasten touhuja mäen alta.

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Harmaahapsi


Tukkakuvissa ei suuria muutoksia näy, mutta mies otti ylhältäpäin kuvan, jossa näkyy paremmin tuo harmaan osuus.
/
Päivän punnitustuloskin on aika kyseenalainen, koska vaatetta oli tänään päällä sen verran, että vähensin niistä tällä kertaa normaalin kilon sijasta kaksi kiloa. Niin että vaikka vaaka on tarkka, niin tulos on vähän sinnepäin.. Ja muutenkin nämä punnitukset tulee tehtyä milloin sattuu, tällä kertaa ruuan jälkeen...
/
Taas on mennyt vauhdilla yksi viikko. Alkavalle viikolle on tiedossa mm. sydämen ultra tiistaille, Herceptin perjantaiksi ja samana päivänä on viimeinen kurssipäivä. Mieheltä kuvataan pää torstai-iltana.

Kuusivuotiaalle on luvassa lasten animaatiopaja heti huomiselle, nukketeatteri vierailee päiväkodissa tiistaina ja viikonloppuna on eskarikaverin synttärit. Ja tänään isä ja poika aloittivat pulkkakauden :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

lauantai 13. marraskuuta 2010

PPP varaslähtö


Tänään päätettiin tehdä Wii-punnitus ja testit etuajassa. Koska tulokset olivat niin hyviä, palkitsimme itsemme viipymättä suklaalla ;) Varsinkin poitsu kunnostautui ja sen lisäksi, että oli jo laihtunut, poika tiputti omalla vuorollaan vielä 300 grammaa. Ensin poika kävi pissalla ja kun vihjasin, että ainoa tapa tiputtaa lisää tällä punnituksella olisi kakkaaminen, niin sitten päättäväinen kuusivuotias meni ja teki parhaansa ;D Itsekin sain taas tuon vitosella alkavan luvun näkyviin :)

Poitsu sai ensimmäisen kerran iäkseen tuon kuusi vuotta ja luulenpa, että kyse on siitä, että testeissä vaan pitää oppia se, miten niissä kannattaa seistä tai "kävellä". Mies sai mahtavat 32v ja itse sain 42v. Halusin parantaa ikätulostani ja tein testin uudelleen. Sain tiputettua kokonaisen vuoden..

Tein tällä viikolla jotain villiä; Lähetin yhden työhakemuksen! Homman nimi vaan on se, että edes päästäkseni haastatteluun tarvittaisiin vähintäänkin pieni ihme - sen verran on puutteita koulutus- ja taitopuolessa. Mutta sinne pitää hakea, minne haluaisi töihin ;) Ja tulee olemaan tosi vaikea saada aikaan edes työkkärin vaatima minimimäärä (kolme) hakemuksia kurssin aikana. Niitä oman alan hommia on sen verran nihkeästi ja jos jotain löytyy, niin työ on vuorotyötä, huizin nevadassa - tai sitten vaatimuslista saa tälläisen rividuunarin kalpenemaan.. Tarkoitushan on tässä mennä niitä uusia taitoja opiskelemaan ja vanhoja taitoja parantamaan - mutta nämä hakemukset vaan on tehtävä nyt näillä mitä on...

Mukavaa viikonloppua kaikille!

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Wii ei antanut armoa herkuttelijalle..

/
..ja niin katosi taas näkösältä se viitosella alkava lukukin :P No, pakko on myöntää, että olen koko viikon syönyt isoja annoksia ja perjantainahan lipsuin ihan kunnolla... Ensi viikolla pitää sitten "vähän" tarkemmin katsoa, mitä tuosta luukusta tungen sisään. Ja liikkuminenkin olisi suotavaa. Niin ja se päivän ikä oli 41 - kovassa nousussa siis sekin.

Meilläpä kukkii vielä pihassa yksi tälläinen kellokukka. Aika sissi, kun terassin pelakuutkin on jo saaneet kylmää ja nahistuneet.




perjantai 5. marraskuuta 2010

Eka kurssiviikko ja Herkkupäivä

Nyt on sitten ensimmäinen kurssiviikko takana ja ihan kiva se on ollut. Kouluttajamme on mukava ja pirteä nuori nainen, joka ymmärtää, että olemme aikuisia ihmisiä :) Mutta kyllä se melkein työpäivän mittainen skarppaaminen vie mehut tehokkaasti. Ja kun lisäksi on pimeää, niin kyllä sitä on illalla aika valmista kauraa..

Herkkua on tänään saatu Meilahdessa ja naposteltu Tennispalatsissa. Ensin kävin tiputuksessa, sitten mua veti puoleensa PizzaHut:in lounas ja lopuksi menin karkkihyllyn kautta leffaan. Kävin katsomassa Prinsessa-elokuvan ja tykkäsin. Tykkäsin elokuvasta, en kaikesta näkemästäni..

Tiputuksessa sain vierustoverikseni itseäni nuoremman naisen, jonka kanssa olemme viimeksi törmänneet punktiojonossa, vaikka samassa aikataulussa olemme sytot saaneet. Häneltä ei oltu tyhjennetty kainaloa, eikä hän saanut sädehoitoa ollenkaan. Juuri mennessäni mietin, että enpä ole montaa nuorta naista "omalla osastollani" nähnyt.

Mahdollisimman mukavaa viikonloppua kaikille!